Lida Kmdali

Lida Nedir? Lida nasıl kullanılır? ve etkileri konusunda bu yazımızda sizi bilgilendireceğiz.

Lida Nedir?

Lida, fazla kilolardan problem yaşayan, kilo vermek isteyen kişiler tarafından tercih edilen etkili bir zayıflama ürünüdür. İçeriğinde güçlü karışımlar bulundurur. Bu ekstratlar ve özel formülü sayesinde yağ yakımı, iştah kapatıcı ve ödem atıcı etki mekanizmaları bulunur.
Lida ilk kullanıldığı andan itibaren aktif olarak yağ yakımına başlar. Yakılan yağların bir kısmı metabolizmanıza enerji olarak geri döner. Bu verdiği enerji sayesinde tokluk hissi verir. Normalden fazla gıda tüketmeniz böylece engellenmiş oluyor. Haricinde lida içerisinde ki detox karışımı ödem atıcı bir etkiye sahiptir. Boşaltım sistemleri aracılığı ile ödem, yağ vücuttan uzaklaştırılır. Kullandığınızda bu etkileri ile kilo vermeye başlarsınız. Aylık bazda kilo takibi yaparak daha dengeli bir kilo verme süreci yaşayabilirsiniz.
lida nedir

Dikkat edilmesi gereken hususlar

Lida kullanımı oldukça kolay bir ürün. Lakin yine de dengeli ve etkili bir şekilde kilo verebilmeniz için uygulamanız gereken bazı önerilerimiz var.
Öncelikle Kullanım şekline uymanız gerekir. Günde bir adet sabah kahvaltısından 15 dakika önce bol su ile tüketmeniz gerekir. Gün içerisinde 1 adet kullanım yeterli olacaktır. Ayrıca kalp tansiyon hastaları, böbrek yetmezliği bulunan kişiler, Hamile ve emzirenler lida kullanamazlar. Bu konuda dikkatli olmanız gerekli. Haricinde güvenle kullanabilirsiniz.
Lida alkol ile beraber kesinlikle tüketilmemelidir. Alkol kullanacaksanız eğer lida ile alkol arasın da 7-8 saat civarında ara olmalıdır. Lida kullandığınız gün içerisinde su tüketiminize dikkat edin. minimum 2 litre ve önerilen oran olan 3 litre civarında su tüketimi yapmanız gerekir. Bunun sebebini şu şekilde açıklayalım. Lida yağ yakımı yapıyor. Bu yağlar yakılırken hücrede ve tabii ki metabolizmanızda su eksiliyor. Yağ yakımının daha dengeli bir şekilde gerçekleşmesi ve emzimlerin düzenli şekilde çalışması için, su tüketimi oldukça önemli.
Lida yağ yakımı ve iştah kaybı konusunda oldukça etkili. Ödem atıcı etkisi de mevcut. Lida kullanırken yanında detox çayı, yeşil çay gibi çaylar ile desteklemek daha güzel sonuçlar almanızı sağlayabilir. Özellikle maydonoz detoxu oldukça etkili bir seçim olacaktır. Detox çayları için ekstradan para harcamanıza gerek yok. Bunu kendiniz evde de hazırlayabilirsiniz.
orjinal lida ile ilgili bilgi almak için orjinal lida sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Yorumlar bölümünden bizlere sormak istediğiniz soruları iletebilirsiniz.