Biber Hapı



Guggul veya Commiphorawightii bir çalı veya çiçekli bir bitkidir. Bu yarı-kurak bir ortamda kısa bir ağaç olarak büyür ve farklı çeşitleri geliyor; Her çeşitli farklı kullanımı vardır ve kullanım sakızı renk ve yaşa göre kısmen belirlenir. Hint Ayurveda başı olarak önemli ot biri ortak, henüz. ot kendi kabuğundan elde edilir reçineli sap, ünlüdür. Guggulsterone, bir bitki, steroid ve diş eti Guggul çıkarılan bir aktif katkı maddesi. Bilimsel araştırma ot diğer sağlık yararları dışında ağırlık yönetimini desteklemek için büyük bir yeteneği olduğunu değerlendirmiştir.

hangi genellikle derin dokulara diğer maddeleri taşımak için kullanılır, çünkü Himalaya Guggul, çok nüfuz ve ince niteliklere sahiptir. diğer otlar ile kombine edildiğinde Dahası, onun gençleştirici ve detoksifikasyon nitelikleri uyandırdı. Tüm vücut dokuları ve aynı zamanda sinir sistemi, solunum, sindirim ve dairesel sistemleri guggul karşı yüksek bir afiniteye sahiptir. O kanalları ve dokulardan toksinlerin temizlemek ve gençleşmek tutmak sağlayan bir temizlik maddesi olarak çalışmaktadır. Aslında guggul yararlı nitelikleri nedeniyle kazıma kalitede.

Guggul bulunan guggulsterone lipid düşürücü özelliklere sahiptir. Geleneksel guggul kolesterol düzeylerini düşürmek ve kontrol etmek için kullanılır olmuştur ve çeşitli bilimsel çalışmalar bu desteklemiştir. Aynı zamanda, insan vücudunda kolesterol sentezini ve salgılanmasını ve kolesterol bozulmasını arttırır. Ayrıca, normal bir seviyeye metabolizma döner, ve metabolizma makul bir düzeyde veya sabit bir kez doğal kalori ve yağ yakmak için vücut destekler anlamına guggulsterone optimum tiroid sağlığı.

Hücre ve doku hasarları, genel yağ oksidasyonu işlemi sırasında üretilen reaktif oksijen türleri tarafından meydana getirilmektedir. Guggul lipit oksidasyonu için anahtardır ksantin oksidaz ve lipid peroksidaz gibi enzimlerin aktivitelerini azaltır ve dokuların ve hücrelerin korunması için hayati antioksidanlar üretmektedir. Bundan başka, tiroit hormonları etkileyerek vücut ağırlığını azaltır. Bu triiodothyronine veya T3 ve tiroksin veya T4 üretimini arttırır.

Triiodotironin ve tiroksin vücudun metabolizma hızını artırır ve depolanan yağ yakar termojenik bileşiklerdir. Tiroid hormonları da vücut yağ artan arıza dışında, protein sentezi ve karbonhidrat metabolizmasını artırır.

Bu diğer sağlık yararları da kemik iltihabı, eklem ağrısı, kas ağrısı, iyi huylu prostatik hipertrofi ve diğer hastalıklarda yararlıdır gibi yer alır. Hücresel düzeyde guggul fitokimyasallar tarafından gerçekleştirilen eylemler bitki güçlü bir immünomodülatör yapmak. Bu zamanında ve uygun yanıt sağlamak için bağışıklık sistemine yardımcı olur. Guggulsterone yaygın dermatit tedavisinde kullanılmaktadır. bitki özü da artmaktadır insülin duyarlılığı için kullanılır ve aynı zamanda bir iştah bastırıcı olarak kullanılabilir.

Cilde lipid sentezini teşvik ve faydaları dermatit tedavisinde ötesine. Bu cilde yumuşak bir görünüm verir ve özgür ve pürüzsüz kırışıklık tutmak deri hücrelerinin, trigliserid bozulmasını azaltır yanı sıra üretimini artırır.

Bir önlem olarak, otlar hamile kadınlar ve hormonal dengesizlik muzdarip kişiler tarafından kullanılmamalıdır. kan pıhtılaşmasını teşvik gibi kan inceltici ile kombine edilmemelidir. Guggul büyük sağlık faydaları vardır ve satın alma guggul ek tercih guggulsterone içeriği tarafından standardize olanlar verilmelidir hala iken, doğal bir şekilde kilo kaybı teşvik doğal bir bitkidir.

biber hapı

Article Source: http://EzineArticles.com/9522399